Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în Gorj, Dolj și Argeș, într-un dosar privind operațiuni cu produse psihoactive

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au efectuat, vineri 17 iulie, 12 percheziții domiciliare, în județele: Gorj (10), Dolj (1)și Argeș (1), într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional.

Dosarul mai privește și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc

În fapt, în perioada ianuarie-iunie 2020, pe raza județului Gorj, ar fi fost constituit un grup infracțional prin intermediul căruia ar fi fost efectuate operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Gorj și SCCO Gorj, iar 7 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Tribunalului Gorj, cu propuneri legale.

Citește și: Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe pungi ce conțineau materie vegetală cu miros specific, 5 cântare folosite la porționarea masei vegetale, 2 stick-uri de memorie, o râșniță de mărunțit şi 23 de terminale mobile.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalităţii organizate din Dolj, Mehedinți și Argeș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Gorj, IJJ Gorj și IJJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.