Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare la Ministerul Apărării/ Oficialii din Minister dezmint informatia

Antena 3
nicolae ciuca

UPDATE: Oficialii din Ministerul Apărării dezmint această informație și arată că nu a avut loc nicio percheziție la sediul Ministerului.

Jurnaliștii de la Național arată că au fost descinderi fără precedent ale procurorilor la sediul Ministerului Apărării Naționale, care i-au luat prin suprindere până și pe generalii Ionel Nicolae Ciucă și Marian Hăpău.

Citește și: Viorica Dăncilă, lovitură sub centură pentru Ludovic Orban: îi urcă toți pensionarii în cap

După cum reiese din informațile publicate de Național, procurorii anticorupție au descins la ”țintă fixă” la Ministerul Apărării Naționale, aceștia având deja o listă cu peste 400 de cadre militare implicate în ”deturnări de fonduri” cu voucherele de vacanță.

O astfel de operațiune a procurorilor, la un asemenea nivel, chiar că nu avea cum să aibă loc fără o eventuală avertizare a Palatului Cotroceni. Ceea ce pur și simplu înseamnă că s-a dat girul, fie el și tacit, chiar de acolo de unde generalul Ciucă se aștepta mai puțin

O infracțiune greu de încadrat, ce-i drept, dar care, mai ales ținând cont de numărul uriaș de subofițeri și ofițeri implicați poate ”exploda” oricând într-un mare scandal la vârful sistemului. Și care să stopeze definitiv visurile de mărire ale generalului Ciucă, rezervistul care ar fi cerut drept ”premiu de consolare”, în cazul în care nu va ajunge în fruntea viitorului cabinet guvernamental, șefia unui serviciu secret. Chiar a unuia dintre singurele două care chiar contează cu adevărat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.