Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, lovitură sub centură pentru Ludovic Orban: îi urcă toți pensionarii în cap

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă biblie

Fostul premier Viorica Dăncilă susține că este dezamăgită de actualul Guvern. Ea a explicat că PNL este mai preocupat de partea politică și mai puțin de nevoile oamenilor. Dăncilă a precizat că, spre exemplu, organizarea alegerilor locale într-un tur ar costa 250 de milioane de lei, iar creștere pensiei minime ar costa 280 de milioane de lei, dar susține că PNL este mai preocupat de alegeri, nu de pensii.

Citește și: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările!

”Cred că evaluarea nu pot să o fac eu, cetățenii o pot face foarte bine și o vor face. Dacă de la a doua cea mai mare creștere din UE, acum vorbim de recesiune, dacă acum vorbim despre faptul că nu creștem pensii, salarii, alocații și principalul obiectiv este să se ajungă la anticipate, înseamnă că acest Guvern nu vede decât partea politică. Acest Guvern nu ține cont de speranțele oamenilor, de dorințele oamenilor.

Când am plecat de la Guvern situația era stabilă, o spuneau toate agențiile de rating, aveam deficit de 2,7%. Din noiembrie a venit un val de împrumuturi, situația este foarte grea și agențiile de rating ne văd rău.”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

”Sunt dezamăgită de afirmațiile domnului Orban, care se plânge de greaua moștenire. Eu niciodată nu m-am plâns de greaua moștenire pentru că datoria unui Guvern este să găsească soluții (...) Acum văd că nu vor să crească pensia minimă, dar hai să vă spun ceva: pentru organizarea unui tur de alegeri cheltuim aproximativ 250 de milioane de lei, iar pentru a crește pensia minimă avem nevoie de 280 de milioane. Acum ce credeți că este mai important”, a mai spus Dăncilă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.