Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii DNA la primăria unui municipiu reşedinţă de judeţ

mascati1

Procurorii DNA efectuează joi dimineaţa mai multe percheziţii în Tulcea, la primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi acasă la primarul Constantin Hogea.

OFICIAL DNA: Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 28 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, au loc percheziţii la Primăria Tulcea şi la primar, care ar fi vizat de ancheta DNA alături de un om de afaceri. Aceleaşi surse au afirmat că există suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.