Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București și două județe - Foștii cumnați ai lui Brigitte Sfăt au fost reținuți (surse)

huff.ro
brigitte florin pastrama

Polițiștii BCCO București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat luni 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania.

Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme.

6 persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Astfel, 5 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei reținuți se află și Relu Ștefan Pastramă și Doina Pastramă, frați ai lui Florin Pastramă, fostul soț al lui Brigitte Sfăt (care a fost anterior căsătorită cu Ilie Năstase).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.