Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în județele Olt și Dolj la persoane bănuite de trafic de droguri: au fost ridicate săbii, cuţite, bani și substanțe psihoactive

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Procurorii DIICOT Olt şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au percheziţionat, marţi, patru locuinţe ale unor persoane bănuite de trafic şi consum de droguri şi substanţe psihoactive, în judeţele Olt şi Dolj, în urma acţiunilor fiind ridicate mai multe săbii şi cuţite, un pistol cu bile, bani, precum şi materiale vegetale şi substanţe ce par a fi droguri, potrivit agerpres.ro.

Substanţele psihoactive ar fi fost vândute, de către trei bărbaţi, unor consumatori din Caracal şi localităţile învecinate, la preţul de 10 lei pliculeţul.

"În cauză s-a reţinut faptul că trei persoane au comercializat substanţe psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Caracal şi a localităţilor limitrofe, la preţul de 10 lei/pliculeţ. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 150 de grame de materiale vegetală şi un pliculeţ ce conţine o substanţă de culoare albă, posibil droguri de mare risc, suma de 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic, un cântar electronic, precum şi mai multe săbii şi cuţite", se precizează într-un comunicat DIICOT.

Pentru audieri, vor fi conduse la sediul DIICOT Olt 25 de persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.