Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în Vaslui: Poliţiştii au reținut trei tineri pentru furt calificat

Poliţiştii vasluieni au identificat şi reţinut patru tineri din oraşul Murgeni bănuiţi că au sustras bani din cutia de valori a unui agent economic, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, la ora 2,00, tinerii cercetaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în spaţiul unui operator de pariuri sportive şi ar fi sustras dintr-o casetă de valori pe care au forţat-o suma de 6.000 lei.

"În dimineaţa zilei de 23 noiembrie, peste 30 de poliţişti din cadrul IPJ şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, au pus în executare, la adrese din oraşul Murgeni, patru mandate de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bârlad. Totodată, au fost emise şi puse în aplicare şase mandate de aducere pentru şase persoane din oraşul Murgeni, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul IPJ Vaslui. În baza probatoriului administrat, poliţiştii vasluieni au luat faţă de cei patru tineri măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de 24 noiembrie, persoanele reţinute urmează a fi prezentate Judecătoriei Bârlad, cu propunere de arestare preventivă", precizează comunicatul IPJ Vaslui.

În aceeaşi cauză, alţi doi tineri, în vârstă de 18 şi 22 de ani, sunt cercetaţi în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor cercetate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.