Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la agenţi economici din Târgu Jiu într-un dosar de evaziune de peste 1 milion de lei

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, marţi, 28 de percheziţii, pe raza municipiului Târgu Jiu, la sediile a 24 de agenţi economici şi domiciliile administratorilor într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 1 milion lei, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit acesteia, în fapt s-a reţinut că, în perioada 2016 până în prezent, prin intermediul societăţilor comerciale s-a creat un circuit evazionist în scopul eludării bugetului de stat, prin neînregistrarea în contabilitate a veniturilor realizate din comercializarea de produse în mediul online, inclusiv materiale de protecţie COVID-19.

"Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate documente ce privesc activităţile comerciale, 15 echipamente IT şi indisponibilizate mărfuri care urmează să facă obiectul cercetărilor ulterioare. Prejudiciul sesizat în cauză este de peste 1 milion de lei", a spus Miruna Prejbeanu.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.