Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri: 9 suspecţi audiaţi de DIICOT

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Buzău au efectuat, joi, 13 percheziţii domiciliare la persoane din judeţ bănuite de trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, din cercetări a reieşit că, din anul 2020 şi până în prezent, 9 bărbaţi s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

" În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală şi pulbere de culoare albă, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi telefoane mobile" , se arată într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

La activităţi au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, precum şi ai Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, acţiunea beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.