Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIŢII la Politehnica din Cluj: Procurorii au întrerupt un examen

breaking news stiripesurse.ro

Ofiţeri DGA şi procurori au descins sâmbătă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, chiar în timpul unui examen de restanţă. Profesorul Ioan Ardelean a fost prins în flagrant când lua mită, potrivit Antena 3.

Procurorii s-au deplasat la Facultatea de Mecanică, unde avea loc un exament de restanţă. Înainte de examen, profesorul a fost filmat când primea mită de la studenţi pentru a-i trece examenul. Profesorul ar fi luat între 50 şi 100 de euro de la fiecare student care dorea să promoveze examenul.

Potrivit sursei citate, profesorul prins în flagrant este pensionar, însă mai susţine cursuri la Universitatea Tehnică. Acesta a fost director de department, fiind apreciat de colegii săi.

UPDATE:

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac, sâmbătă, două percheziţii în biroul unui profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar şi la domiciliul acestuia, în urma unei acţiuni de flagrant în timpul căreia acesta a primit 450 de euro mită de la mai mulţi studenţi pentru a promova restanţele, potrivit news.ro.

Surse juridice au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că ofiţerii DGA fac două percheziţii la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, într-un dosar de luare de mită. "Percheziţiile au loc în biroul unui profesor şi la domiciliul acestuia, după o acţiune de flagrant în timpul căreia a primit 450 de euro cu titlu de mită de la mai mulţi studenti”, au precizat sursele citate. Potrivit acestora, banii - câte 50 de euro de fiecare student - erau oferiţi pentru promovarea examenelor din sesiunea de restanţe. Acţiunile se desfaşoară sub coordonarea Parchetului de pe lânga Tribunalul Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.