Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la Spitalul Județean Zalău - Dosar cu fapte asimilate celor de corupție

spitalul judetean zalau

Organele de cercetare penală din Sălaj au efectuat, miercuri, percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău într-un dosar penal având ca obiect presupuse fapte asimilate celor de corupţie.

"Confirmăm că s-au efectuat percheziţii într-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, într-un dosar penal având ca obiect presupuse fapte asimilate celor de corupţie, însă cercetările sunt într-un stadiu incipient şi nu putem oferi alte detalii în acest moment. Echipa de conducere a SJUZ se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie şi susţine permanent şi necondiţionat orice demers al instituţiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalităţi ori nereguli referitoare la activitatea instituţiei", se arată, joi, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei medicale.

Reprezentanţii spitalului precizează faptul că instituţia este deschisă oricăror solicitări adresate din partea instituţiilor statului român pentru identificarea şi combaterea oricărei forme de acţiuni ilegale.

"SJUZ îşi va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetăţenilor şi de a se dedica permanent salvării vieţii pacienţilor, iar privitor la demersurile instituţiilor abilitate ce vizează infracţiuni, vom susţine acest demers cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie a fiecărui salariat al unităţii, cu toate implicaţiile sale", se mai arată în postarea menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.