Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații au descins la traficanții de droguri pentru bogați: La ce preț ajungea gramul de cocaină

getty
cocaina

Trei persoane din Bacău au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventive pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Suspecţii vindeau cocaină cu 100 de euro gramul, anunță news.ro.

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au făcut 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În urma descinderilor, care au vizat şi maşina folosită de una dintre persoanele bănuite, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 130 de grame de cocaină, 3.600 de euro, 3.000 de lire sterline, 9.200 de lei, bijuterii din aur, în cantitate de aproximativ 150 de grame, un autoturism de lux şi 5 telefoane mobile.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că trei persoane, din judeţul Bacău, ar fi procurat, transportat, deţinut, oferit şi vândut diferite cantităţi de cocaină (contra sumei de 100 euro/gram) unor consumatori din judeţele Bacău şi Vrancea.

Cele trei persoane au fost duse la audieri şi în urma administrării materialului probator, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reţinerii, pentru 24 ore,

Cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.