Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea Jaqueline Cristian/ Gabriela Ruse, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Elena Gabriela Ruse

Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au obţinut o superbă victorie în singurul meci de dublu programat vineri, pe terenurile cu zgură de la Arenele BNR, potrivit mediafax.

Cele două jucătoare în vârstă de 21 de ani au valorificat a cincea minge de meci avută într-un match tiebreak dramatic, învingându-le cu 6-3, 1-6, 13-11 pe Andreea Mitu şi pe iberica Lara Arruabarrena, în puţin peste 80 de minute de joc, asigurând astfel prezenţa unei echipe sută la sută româneşti în finală, în condiţiile în care adversarele lor din semifinale vor fi principalele favorite, Irina Begu şi Raluca Olaru (câştigătoare în această formulă în 2017, la Bucureşti).

În aceeaşi formulă de echipă, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse jucau semifinală la BRD Bucharest Open şi în 2017, fiind atunci învinse de Irina Begu şi Andreea Mitu, care aveau apoi să ridice trofeul deasupra capului. "Ne ştim de foarte mult timp, iar ăsta este un avantaj, pentru că, în anumite situaţii ştiam exact ce vom face. A fost un meci greu, dar ne-am mobilizat bine la final. Am avut un trase destul de greu", au declarat cele două sportive la conferinţa de presă, completându-se la fel de bine ca pe terenul de tenis. Gabi Ruse a transmis apoi că va fi un meci greu, că le admiră pe viitoarele adversare şi că speră ca, în cel mai scurt timp, să le calce pe urme, avansând în echipa de Fed Cup a României.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

În finala BRD Bucharest Open aşteaptă deja perechea formată din Viktoria Kuzmova şi Kristyna Pliskova (Slovacia / Cehia), cele două beneficiind de abandonul cuplului Bolşova / Mrdeza (din cauza accidentării la gleznă a sportivei din Spania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.