Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Performanță fabuloasă pentru Leo Messi: a devenit cel mai titrat fotbalist din istorie

messi king

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri, când a fost încoronat din nou campion al Franţei cu PSG, sâmbătă seara.

Acest trofeu completează o vitrină deja plină: o Cupă Mondială, o Copa America, o Finalissima, patru Ligi ale Campionilor, trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, zece titluri în La Liga, două titluri în Ligue 1, trei Supercupe ale Europei, şapte Cupe ale Regelui, şapte Supercupe ale Spaniei, un Trofeu al Campionilor, o Cupă Mondială U-20 şi aurul olimpic.

content-image

Echipa franceză PSG a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Strasbourg, şi este campioană a Franţei pentru al doilea an consecutiv.

PSG a condus cu 1-0 la Strasbourg, prin golul lui Lionel Messi, din minutul 58, iar gazdele au egalat în minutul 78, când a marcat Gameiro, însă cu acest 1-1 parizienii şi-au păstrat titlul de campioni. RC Lens va merge alături de PSG în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Olympique Marseille va juca în preliminarile Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.