Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Performanță unică în istoria presei mondiale: Celebrul comentator Ilie Dobre a intrat în Hall of Fame-ul Academiei Recordurilor Mondiale

worldrecordacademy.com
ilie dobre - comentator sportiv

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio România Actualități, a fost inclus de World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare și mai prestigioasă organizație din lume care certifică recordurile mondiale, cu sediul la Miami (SUA), în Hall of Fame (Galeria Gloriilor).

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, World Record Academy a omologat, numai în ultimii 10 ani, 4500 de noi recorduri mondiale (100 recorduri de excelență).

Comentatorul Ilie Dobre este primul român care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy,  care i-a acordat si premiul “Omul Anului in Media” (2014)”, pentru promovarea, în media, a sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

Citește și: Veste URIAȘĂ pentru Simona Halep: O rivală a româncei la primul loc mondial a fost eliminată de la Australian Open

Printre recordurile mondiale se numără cele de 35 secunde si 6 zecimi, in transmisiunea unui gol în direct, fără respiratie; 52 de secunde si 3 zecimi in transmisiunea unui gol în direct, fără respirație , în studio; 1 minut si 8 secunde, cu o singură respirație; “Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”; Comentatorul sportiv de radio cu cele mai multe cărți publicate (45).

O performanță unică în istoria presei mondiale.

World Record Academy relevă, de asemenea, că Ilie Dobre a fost premiat, în anul 2008, de Președinția României, cu “Ordinul Național pentru Merit“, în grad de Cavaler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.