Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de derapare pe DN17C: 800 de litri de motorină s-au scurs pe carosabil din rezervorul unui TIR implicat într-un accident

politie girofar

O cantitate de aproximativ 800 de litri de motorină s-a scurs, miercuri seara, pe DN 17C, din rezervorul unui tir implicat într-un accident rutier pe raza localităţii Salva, circulaţia fiind întreruptă pentru circa 40 de minute, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, potrivit Agerpres.

Reprezentantul ISU a menţionat că accidentul s-a produs între două autoturisme şi un autotren care staţiona, al cărui rezervor de combustibil s-a fisurat.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

"În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanţă de circa 100 de metri. Pompierii militari au luat imediat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru împiedicarea producerii unei deflagraţii şi, împreună cu reprezentanţii de la Drumuri Naţionale, au procedat la curăţarea carosabilului, în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale", a transmis Rus.

Drumul a fost curăţat după aproximativ 40 de minute, iar circulaţia s-a reluat pe un sens de mers.

În accident au fost implicate, în total, cinci persoane, care au fost evaluate din punct de vedere medical şi au refuzat transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.