Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de explozie la Vaslui: incendiu la un magazin aflat în apropierea unor butelii GPL

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu bucuresti

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin în apropierea căruia erau depozitate mai multe butelii GPL, în zonă existând riscul producerii unei explozii, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista pericolul de propagare la o locuinţă şi o anexă gospodărească situate la aproximativ cinci metri de focar.

"S-a acţionat pe două sectoare de intervenţie, primul, pentru stingerea incendiului şi degajarea buteliilor tip GPL, iar cel de-al doilea, pentru protecţia locuinţei şi a anexei gospodăreşti. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Nu au fost victime. Au ars aproximativ 70 de metri pătraţi de acoperiş, 45 de metri pătraţi de planşeu, patru combine frigorifice, trei geamuri şi o uşă tip termopan, un dozator de bere, un tablou electric şi o casă de marcat, mobilierul din incinta magazinului, diverse produse alimentare şi nealimentare în valoare de aproximativ 10.000 lei şi mai multe documente ale societăţii. Au fost salvate locuinţa şi anexa gospodărească aflate în apropiere, precum şi toate buteliile încărcate cu GPL. Valoarea estimată a bunurilor distruse se ridică la circa 40.000 lei.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Citește și: Ultim moment! Marcel Ciolacu: ‘Am luat decizia ca PSD să meargă singur la aceste alegeri’

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric deteriorat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.