Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de explozie pe o stradă din Râmnicu Vâlcea: Un camion a avariat o conductă de gaze

pompieri giurgiu

Două gospodării din municipiul reşedinţă au fost evacuate luni după-amiază de pompierii militari, iar accesul maşinilor şi pietonilor a fost blocat, după ce şoferul unui camion a intrat cu autovehiculul într-o conductă de gaze pe strada Ştirbei Vodă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, măsura a fost luat pentru a preveni o eventuală explozie, în zonă fiind înregistrate emanaţii de gaz metan.

'Pentru a înlătura posibilitatea producerii de victime, pompierii sosiţi la faţa locului au evacuat patru persoane din două gospodării, după care au întrerupt circulaţia rutieră şi au restricţionat accesul persoanelor neautorizate în perimetrul de risc. La faţa locului au acţionat două echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj CBRN care a monitorizat concentraţia gazului emanat, până la înlăturarea pericolului producerii unei explozii. Din măsurătorile efectuate, a rezultat faptul că valorile înregistrate de echipajul CBRN nu au depăşit limita inferioară de explozie', au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai furnizorului de gaze pentru a remedia avaria, circulaţia maşinilor în zonă fiind reluată după aproximativ o oră de la sosirea echipajelor de intervenţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.