Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol de incendiu în cinci școli din Sectorul 6! Primarul Ciprian Ciucu: 'Rețeaua electrică montată este neconformă'

GAL
copii scoala

Primarului Ciprian Ciucu susține că în cinci școli din Sectorul 6 al Capitalei este pericol de incendiu deoarece constructorii au făcut improvizații la instalația electrică. Edilul anunță că nu va recepționa lucrările și amenință cu ruperea contractelor, relatează Mediafax.

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a povestit pe Facebook că refuză să recepționeze lucrările efectuate în cinci școli deoarece constructorii nu au respectat proiectul tehnic și au făcut improvizații. Edilul spune că este pericol de incendiu și îi face pe cei implicați iresponsabili.

„Pericol de incendiu. Lucrări de mântuială în 5 școli (...) La o verificare în teren, constructorul nu a respectat proiectul tehnic iar firma de dirigenție de șantier (aceea care trebuia să ne protejeze interesele în fața constructorului) nu a existat, nu au semnalat neconcordanțele ISU cu proiectul tehnic, iar rețeaua electrică montată este neconformă (...) Oamenii aceștia sunt iresponsabili”, a anunțat primarul Ciucu pe Facebook.

Primarul Ciprian Ciucu face referire la tragediile din clubul Colectiv și din spitale și anunță că ar putea anula contractele cu firmele care au făcut lucrările din școli.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Să fie clar: eu nu accept lucrări neconforme, cu riscul de a plăti politic pentru incompetența fostei administrații. După Colectiv și incendiile de la spitale, asta ar fi chiar culmea, să nu învățăm din greșelile doreilor și din cinismul politicienilor! Oricum, cei vinovați vor plăti, acum voi analiza contractele și vom aplica penalități. Aștept explicațiile firmei care s-a ocupat de dirigenția de șantier, apoi, dacă nu sunt pertinente, este posibil să le desfac contractul și să-i fac și de râs, în mod public. Eu fac tot ce ține de mine să începem școala cât mai repede, dar nu vom începe școala în aceste clădiri până ce nu este totul conform!”, a mai spus Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.