Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoană decedată într-o casă cuprinsă de incendiu, la Gorneşti

Agerpres.ro
foc incendiu casa

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat, luni, că o persoană şi-a pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit într-o locuinţă din comuna Gorneşti, potrivit Agerpres.

"Două echipaje de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Reghin au fost solicitate să intervină în aceste momente în localitatea Gorneşti, strada Principală, pentru lichidarea unui incendiu ce a cuprins o casă de locuit.

Acesta se manifesta la o încăpere a locuinţei pe o suprafaţa de aproximativ 20 mp, din totalul de 70 mp al locuinţei, cu degajări de fum, fiind localizat la scurt timp după sosirea forţelor la faţa locului.

În interiorul locuinţei a fost identificată o victimă, care a fost confirmată decedată de către echipajul de terapie intensivă aflat la locul evenimentului. Se acţionează în continuare pentru ventilarea încăperilor inundate cu fumul generat de incendiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, locotenent Alexandra Căluşeri.

În urmă cu o zi, în Târgu Mureş, alte patru persoane au suferit intoxicaţii cu fum, după izbucnirea unui incendiu în locuinţa în care se aflau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.