Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoane arestate preventiv în Olt pentru trafic de minori și act sexual cu un minor

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi inculpați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu o fată de 14 ani și ar fi facilitat acte sexuale ale acesteia cu diferiți clienți contra unor sume cuprinse între 100 și 200 de lei.

Potrivit IPJ Olt, din cercetări a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite ar fi recrutat, prin promisiuni false de căsătorie, transportat și adăpostit o persoană vătămată minoră, de 14 ani, cunoscând vârsta reală a acesteia, potrivit mediafax.

Astfel, ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 și 200 de lei, iar, în cursul aceleiași luni, ar fi întreținut cu victima raporturi sexuale.

Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o. De asemenea, aceasta i-ar fi facilitat întreținerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, cuprinse între 100 și 200 de lei.

Totodată, ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat, de la care ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută.

În aceeași perioadă, al doilea inculpat ar fi constrâns o persoană vătămată majoră să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta 200 de lei.

Procurorii DIICOT Olt au dispus luni reținerea celor doi bănuiți pentru 24 de ore, iar marți judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.