Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoane dispărute în urma devastatoarelor incendii din Portugalia

www.telegraph.co.uk
incendiu Portugalia

Două persoane sunt în continuare dispărute în urma devastatoarelor incendii care au răvăşit centrul şi nordul Portugaliei la 15 octombrie şi care au provocat moartea a 45 de persoane, potrivit unui anunţ al Autorităţii Naţionale de Protecţie Civilă (ANPC) citat vineri de EFE, scrie agerpres.ro

În comunicat, ANPC precizează că se încearcă localizarea a două persoane date dispărute, originare din Guarda şi Castelo Branco, două din districtele afectate de incendii. 

Protecţia Civilă a publicat de asemenea lista celor 45 de victime ale incendiilor, din care face parte şi un străin care a murit în localitatea Oliveira do Hospital şi al cărui nume nu a fost precizat la cererea familiei sale. 

Cele peste 500 de incendii izbucnite la 15 octombrie au provocat de asemenea peste 70 de răniţi. 

Este vorba de al doilea incendiu de pădure de proporţii cu care se confruntă anul acesta Portugalia după marele incendiu din Pedrogao Grande izbucnit la 17 iunie care a provocat 64 de morţi şi peste 250 de răniţi în centrul ţării. 

Guvernul portughez, care s-a confruntat cu o moţiune de cenzură şi cu manifestaţii din partea cetăţenilor care au cerut soluţii, a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute un pachet global de ajutoare acordate victimelor şi reconstrucţiei zonelor afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.