Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoanele fără adăpost din Iași sunt testate pentru Covid-19

test covid-19 coronavirus testare

Persoanele care în perioada cu ger primesc adăpost în centrele Primăriei Iași sunt testate Covid. În interior, persoanele fără adăpost primesc mâncare caldă, cazare și asistență medicală, informează Mediafax.

Primăria Iași anunță că a deschis un centru în care, în perioada cu temperaturi scăzute, pot fi primite persoanele fără adăpost. La intrarea în centru, beneficiarii sunt testați Covid.

„De ieri am redeschis adăpostul de noapte de pe strada Sfântul Andrei, fosta Baia Publică, în care până acum sunt cazate circa 20 de persoane fără adăpost. De această acțiune se ocupă Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală Iași și, alături de noi, Serviciul de ambulanță și UPU Iași, cărora vreau să le mulțumesc pe această cale. Toate persoanele cazate aici sunt testate SARS CoV-2 fiind negative”, a scris primarul Mihai Chirica pe Facebook. Ieșenii care descoperă persoane fără adăpost sunt rugate să sune la Primărie, la Poliția Locală sau la 112.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.