Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peru şi Brazilia s-au calificat în semifinalele Copa America

/ - Naţionalele de fotbal ale Peru şi Braziliei s-au calificat vineri seara în semifinalele competiţiei Copa America 2021, care se dispută în Brazilia.

Pe Estadio Olimpico ''Pedro Ludovico'' din Goiania, Peru s-a impus în faţa Paraguay la capătul loviturilor de departajare cu scorul de 4-3, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 3-3.

Paraguay a deschis scorul în minutul 11 prin Gustavo Gomez, dar tot el a fost autorul unui autogol în minutul 21. În minutul 40, Gianluca Lapadula a adus Peru în avantaj, pentru ca în minutul 54, Paraguay să egaleze prin reuşita lui Junior Alonso. Yoshimar Yotun a readus Peru la conducere în minutul 80, dar Paraguay închis tabela de marcaj în minutul 90, prin Gabriel Avalos, informează Agerpres.

Deoarece în prelungiri nu s-a mai înscris, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Peruanii au marcat prin Lapadula, Yotun, Renato Tapia şi Miguel Trauco, iar Santiago Ormeno şi Christian Cueva au ratat.

Paraguay a concretizat prin Angel Romero, Junior Alonso, Piris Da Motta, iar David Martinez, Braian Samudio şi Alberto Espinola au ratat.

Peru va juca în semifinale cu Brazilia, gazda competiţiei şi deţinătoarea trofeului.

Naţionala lui Neymar, la rândul său, a câştigat cu 1-0 (0-0) sfertul de finală jucat contra naţionalei Chile. Pe Estadio Olimpico ''Nilton Santos'' din Rio de Janeiro, singurul gol al meciului a fost marcat de Lucas Paqueta în minutul 46.

Cealaltă semifinală se va stabili după partidele Uruguay - Columbia, respectiv Argentina - Ecuador.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.