Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PES Activists: PSD trebuie să stea unit!

negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD și președinte al PES Activists România, a ținut să transmită un mesaj liderilor PSD, în contextul scandalului generat de condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de închisoare cu suspendare. Negrescu îî îndeamnă pe toți liderii PSD să se concentreze pe campania electorală, menționând că este pentru prima dată când PSD are cu adevărat șanse să câștige Bucureștiul prin intermediul Gabrielei Firea.

”Organizația PES activists România consideră că în perspectiva alegerilor locale stânga românească are nevoie de liniște și unitate.

În acest context principala prioritate a partidului trebuie să fie concentrarea pe programele noastre de guvernare locală și dezvoltarea unei strategii în perpectiva alegerilor parlamentare.
Este pentru prima dată când avem o șansă reală de a câștiga Bucureștiul dar și în Transilvania iar pentru a face acest lucru avem nevoie, așa cum am susținut și după demisia lui Victor Ponta, de toți liderii și membrii noștri.
Partidul Social Democrat a început în urmă cu câteva luni un proces de reformă, inițiat de președintele Liviu Dragnea, care ia în considerare dimensiunea social democrată europeană și suntem convinși că alegerile locale vor valida proiectul echipei care a fost aleasă la ultimul Congres al Partidului Social Democrat”, arată Victor Negrescu, într-un comunicat al PES Activists, transmis STIRIPESURSE.RO.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.