Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PES activists Romania aduce #zambetuldesarbatori la peste 300 de copii

Membrii organizatiei PES activists Romania si-au propus sa ajute peste 300 de copii din toata tara mergand in familiile nevoiase pentru a impodobii bradul de Craciun si a le readuce in case bucuria de sarbatori.

"Actiunea intitulata #zambetuldesarbatori este o invitatie pentru oricine doreste si poate sa vina in sprijinul copiilor care nu au sansa unor sarbatori la fel ca noi toti ceilalti. Dincolo de gestul de solidaritate este important sa mergem sa petrecem cateva ore cu aceste familii si copii pentru a discuta si a le da speranta unui viitor mai bun" a explicat demersul lor presedintele organizatiei, europarlamentarul Victor Negrescu.

Zambetul de sarbatori a ajuns deja in mai multe judete precum Alba, Ialomita, Giurgiu, Dambovita, Mehedinti, Arges, Maramures, Prahova, Buzau, Tulcea, Calarasi, Bucuresti, Botosani, Dolj, Ilfov, Braila, Olt, Constanta si Salaj iar actiunea va continua si in celalalte judete pana de sarbatori.

"Am fost personal in 8 judete la aproape 60 de copii iar colegii mei au fost alaturi de alte cateva zeci de familii nevoiase. Trebuie sa reinviem spiritul de solidaritate in Romania. Am vazut familii cu 13 copii care traiesc in doua camere si familii care din cauza sistemului administrativ nu beneficiaza de asistenta sociala. Exista prea multi oameni care prefera sa ignore aceste probleme dar si multi oameni cu suflet pe care ii invit sa faca acest gest de umanitate macar acum de sarbatori" a continuat eurodeputatul Victor Negrescu.

PES activists Romania invita de altfel pe toti cei interesati sa se alature campaniei si sa popularizeze pe internet invitatia catre solidaritate folosind hastagul #zambetuldesarbatori.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.