Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pesediștii din Timiș decid sâmbătă data alegerilor pentru desemnarea conducerii filialei

psd

PSD Timiş va decide sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al organizaţiei, data organizării alegerilor pentru desemnarea conducerii filialei, cel mai probabil acestea urmând să aibă loc pe 1 martie, potrivit agerpres.ro.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

Deputatul PSD de Timiş, Matei Suciu, a declarat joi că data alegerilor va fi cel mai probabil, aşa cum s-a propus, pe 1 martie, cu toate că s-a încercat amânarea acestora, formându-se o delegaţie care a încercat să ajungă la liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a-i transmite anumite nemulţumiri legate de conducerea interimară a filialei.

"O delegaţie a dorit să vorbească cu Liviu Dragnea, membrii acesteia aveau şi o listă de susţinere a iniţiativei lor, semnată de un număr destul de mare de membri de partid, de primari, viceprimari, inclusiv din alte partide. În CEx al PSD de la Bucureşti, s-a dezbătut această problemă, dar nu a fost votată amânarea alegerilor. Sâmbătă, vom avea o reuniune cu Comitetul Executiv al partidului şi vom lua decizia de a avea alegeri pe 1 martie sau de a le amâna", a detaliat Matei Suciu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, sugestia conducerii de la Bucureşti ar fi fost de a se rezolva pe plan local problema, iar rezultatul să fie anunţat la Bucureşti.

"După părerea mea, alegerile se vor ţine pe 1 martie, pentru că marea majoritate a celor din CEx al PSD îşi doreşte ca alegerile să se organizeze pe 1 martie. Cei care au fost nemulţumiţi de o lungă perioadă de timp vor rămâne la fel şi în continuare. Dar vrem ca, împreună cu preşedintele interimar (Călin Dobra, n.r.), să avem o discuţie cu toţi membrii noştri de partid care semnalează nemulţumiri faţă de modul în care este condusă organizaţia. Sâmbătă, vom discuta despre nemulţumirile colegilor", a completat Matei.

Liderul social-democraţilor din Consiliul Local Timişoara, Dan Idolu, a explicat că mulţi dintre semnatarii sesizării nu au recunoscut că ar fi semnat-o, fiind foşti membri ai PSD Timiş.

"Sunt lucruri urâte, care exced dezbaterea internă, dar e nefiresc să vii din afară (...), să completezi un tabel cu semnături ale unor oameni care s-au dezis că ar fi semnat sau că au fost dezinformaţi privind scopul tabelului", a afirmat Dan Idolu.

Deputatul Matei Suciu a concluzionat că PSD Timiş nu poate ţine cont de părerile "unor nemembri ai partidului", care ar dori ca fostul preşedinte al PSD Timiş, Titu Bojin, acum lider al UNPR Timiş, să reintre în partidul social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.