Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării vor fi prezenţi la Târgul de iarnă de la Brăila

colindatori anul nou

Peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării şi din Republica Moldova vor fi prezenţi, anul acesta, la Târgul de iarnă de la Brăila, manifestare care se va desfăşura pe parcursul a zece zile, în perioada 29 noiembrie - 8 decembrie, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Marian Dragomir, scrie Agerpres.

"Târgul de iarnă se va desfăşura pe platoul din faţa Palatului Administrativ, unde va fi amenajată scena pentru spectacole. Manifestarea este una de amploare, pentru că vom avea peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării, dar şi din Republica Moldova. Târgul se va deschide pe 29 noiembrie şi se va încheia pe 8 decembrie, perioadă în care vor avea loc şi spectacole şi parade ale portului popular", a declarat Marian Dragomir.

Citește și: Un ministru PSD iese la atac în pline audieri în Parlament: Raluca Turcan și Roberta Anastase, la un pas de a prelua destinul României

În ceea ce priveşte iluminatul pentru sărbătorile de iarnă, Dragomir a precizat a început deja montarea corpurilor de iluminat, pentru ca operaţiunea să fie finalizată până pe 1 decembrie, când este programată festivitatea de aprindere a instalaţiilor. 

Primarul a mai spus că vor fi instalaţi brazi împodobiţi în toate cartierele din oraş, iar în faţa Casei Tineretului vor fi amenajate căsuţe cu produse specifice de Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.