Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 10 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, morţi în 24 de ore în Prahova - Unul avea 30 de ani, iar una dintre victime, de 58 de ani, nu avea afecţiuni

CJ Iași
Ciolacu spital Maricel Popa

Judeţul Prahova înregistrează, vineri, un record în ceea ce priveşte numărul deceselor constatate în 24 de ore la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, fiind vorba despre 11 decese. Cel mai tânăr dintre bolnavii decedaţi din cauze asociate COVID-19 este o femeie de 30 de ani, iar unul dintre pacienţii morţi nu avea alte afecţiuni cunoscute, potrivit news.ro.

Potrivit datelor furnizate, vineri după-amiază, de Prefectura Prahova, 11 oameni au murit, în 24 de ore, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, fiind vorba despre şase femei şi cinci bărbaţi, zece dintre ei având şi alte afecţiuni medicale. Cea mai tânără victimă era o femeie de 30 de ani. Printre decedaţi se numără, de asemenea, o altă femeie în vârstă de 44 de ani, trei bărbaţi de 50, 58 şi 64 de ani, ceilalţi pacienţi decedaţi având peste 70 de ani.

Citește și: DNA către apărătorii lui Piedone în dosarul Colectiv: 'Câte cluburi au ars în țară ați întrebat? De vreme ce ați întrebat primăriile cum procedau?

Bărbatul de 58 de ani nu se afla în evidenţele medicilor cu alte afecţiuni în momentul în care a fost diagnosticat cu COVID-19.

Numărul total al deceselor înregistrate în Prahova de la începutul pandemiei este de 315, iar cel mai tânăr pacient decedat din cauza asociate COVID-19 a fost o femeie de 18 ani care suferea şi de o afecţiune renală cronică.

De joi până vineri, în judeţ 152 de persoane au fost nou diagnosticate cu COVID-19, numărul total al îmbolnăvirilor în Prahova ajungând, astfel, la 9.569. Printre cei recent diagnosticaţi se numără şi nouă copii şi adolescenţi.

Judeţul se confruntă în continuare cu lipsa paturilor de terapie intensivă pentru pacienţii cu forme severe de COVID-19, vineri niciun loc nefiind liber la ATI pentru aceşti bolnavi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.