Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de angajați TAROM, prostest spontan în direcția tehnică: Oamenii sunt nemulțumiți de salarii și condițiile de muncă

stiripesurse.ro
avion Tarom

În după-amiaza zilei de luni mai mulți angajați din direcția tehnică a companiei TAROM au început un protest spontan în hangarul companiei din cauza nemulțumirilor legate de salarii și condițiile de muncă. Peste 100 de angajați TAROM care fac parte din Sindicatul Național Tehnic TAROM (SNTT) au declanșat un protest spontan în hangarul companiei aeriene de la aeroportul Henri Coandă, potrivit boardingpass.ro.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

Potrivit informațiilor obținute, directorul general al TAROM a ajuns în hangar pentru a discuta cu angajații care participă la protest. Protestul are loc la doar câteva zile după ce în interiorul companiei a circulat un document în care se afla un tabel cu bonusuri în valoare de peste 15000RON acordate în decembrie 2019 unui număr de 34 de angajați din departementele comerciale, IT și achiziții ale companiei TAROM.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Aurel Curdov, fost angajat al TAROM și lider al sindicatului scrie pe Facebook la orele prânzului: „Astăzi 20.01.2020, a început un protest spontan la hangarul Direcției Tehnice TAROM. Principalele revendicări ale protestatarilor sunt condițiile de muncă, stoparea abuzurilor și discriminărilor, precum și situația pecuniară precară.” „Sunt solidar ci protestatarii care sunt și membrii și nemembrii ai Sindicatului Național Tehnic TAROM (SNTT). Personal nu am putut fi acolo alături de ei deoarece o decizie internă a TAROM, prin abuz, îmi interzice să iau legătura în mod spontan cu membrii SNTT.” „Acest protest era previzibil și arată că demersurile făcute de SNTT au fost corecte și justificate ele fiind rezultanta doleanțelor membrilor acestei organizații.” „Conducerea TAROM a refuzat să stea de vorbă cu protestatarii până la această oră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.