Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de voluntari ai Catedralei Naționale sunt implicați în lupta cu noul virus

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au continuat acțiunile de sprijin pentru persoanele afectate sau implicate în lupta cu noul virus, potrivit basilica.ro.

Activitățile s-au desfășurat în București, în baza protocoalelor încheiate între Arhiepiscopia Bucureștilor și Inspectoratul pentru Situații de Urgență și între Patriarhia Română și Primăria Capitalei.

Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor CMN, a dezvăluit la Radio Trinitas că în această perioadă sunt implicați în acțiuni peste 100 de voluntari.

Ei ajută persoanele afectate prin achiziționarea alimentelor necesare, dar și prin faptul că le oferă masă caldă cu sprijinul cantinelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureștilor și ale primăriilor de sector, a spus Dănuț Prună.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Tot în același scop, voluntarii oferă sprijin logistic unor companii care ajută unitățile medicale cu alimente și echipament specific.

Astfel, tone de produse au fost distribuite Spitalelor Marius Nasta, Elias, Victor Babeș din București. Vineri, vor fi distribuite produse Spitalului Matei Balș.

Voluntarii CMN au oferit sprijin logistic și unui lanț de restaurante care a dorit să contribuie la lupta anti-Covid-19.

Voluntarii au ridicat de la aceste restaurante cafea și sandvișuri pentru personalul medical al Spitalului bucureștean Matei Balș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.