Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 10.000 de solicitări de eliberare a documentelor de călătorie au fost depuse la Serviciul Pașapoarte Brașov, în luna martie

pasaport covid-19 test vacanta

Peste 10.000 de solicitări de eliberare a documentelor de călătorie au fost depuse la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte (SPCP) Braşov în luna martie, fiind de aproximativ trei ori mai multe decât în luna precedentă, se arată într-un comunicat remis luni de Instituţia Prefectului, conform Agerpres.

Astfel, au fost depuse 10.054 de solicitări, faţă de luna februarie, când la ghişeele instituţiei au fost înregistrate 3.314 cereri.

Dintre acestea, 9.799 solicitări au fost pentru paşapoarte simple electronice şi 255 solicitări pentru paşapoarte simple temporare.

De asemenea, au fost preluate, prin intermediul misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare ale României în străinătate, 3.248 cereri de eliberare a paşapoartelor simple electronice, cu 2.413 mai multe faţă de luna precedentă.

În total, în luna martie, au fost analizate şi soluţionate 13.302 cereri de eliberare a paşapoartelor simple electronice şi simple temporare cu 9.153 în plus faţă de luna februarie.

În perioada menţionată, au fost eliberate, prin intermediul ghişeului de eliberări de la sediul SPCP Braşov, 7.439 paşapoarte, cu 4.420 mai multe faţă de luna precedentă.

În luna martie, s-au înregistrat şi soluţionat 405 cereri din partea cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate, cu 68 mai multe faţă de luna februarie, dintre care 49 cereri primite la ghişeu, iar 356 cereri primite de la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.