Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.300 de persoane au fost băgate în izolare la domiciliu în Brăila în ultimele două zile

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul persoanelor aflate miercuri în autoizolare la domiciliu pe raza judeţului Brăila a crescut cu peste 1.300 în ultimele 48 de ore, informează Instituţia Prefectului Judeţului Brăila, potrivit Agerpres.

"La nivelul judeţului Brăila, conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică, astăzi, 25.03.2020, în izolare voluntară la domiciliu sunt 2.856 de persoane, 180 de persoane se află în carantină şi alte 217 persoane au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile", se arată în informarea Prefecturii.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr.2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată trei persoane care nu au respectat perioada de autoizolare şi au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare 2/2020.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila a aplicat şase amenzi, respectiv patru a câte 10.000 de lei fiecare şi două a câte 20.000 de lei, pentru nerespectarea autoizolării voluntare la domiciliu, conform HG 857/2011, art. 30, lit H.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.