Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.350 de combinezoane şi 30 litri dezinfectant au fost distribuite către instituţiile din Vrancea, pentru combaterea infecţiei cu COVID-19

mandri.ro
dezinfectant

Peste 1.350 de combinezoane de protecţie şi 30 litri de dezinfectant pentru suprafeţe şi instrumentar au ajuns, vineri, în Vrancea şi vor fi distribuite către instituţiile aflate în prima linie în lupta împotriva răspândirii infecţiei cu coronavirus, a informat, vineri Instituţia Prefectului judeţului Vrancea.

"Instituţiile aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului tip de coronavirus au intrat astăzi (vineri - n.red.) în posesia unor noi echipamente de protecţie. Astfel, în judeţul Vrancea au ajuns astăzi 1.380 de combinezoane de protecţie şi 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, al suprafeţelor şi instrumentarului. Echipamentele de protecţie vor ajunge la personalul care asigură asistenţă de specialitate pacienţilor suspecţi sau confirmaţi cu virusul COVID-19 din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe şi Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea", se arată într-o comunicare a Prefecturii Vrancea, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

Potrivit instituţiei, materialele de protecţie au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi IGSU având în vedere contagiozitatea extrem de înaltă a virusului COVID-19, care nu poate fi ţinută sub control în lipsa acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.