Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de persoane din județul Covasna au fost vaccinate anti-COVID-19 cu a treia doză

smartradio.ro
vaccin femeie

Un număr de 217 persoane au fost vaccinate cu cea de-a treia doză de ser anti-COVID-19 în judeţul Covasna, a anunţat, miercuri, conducerea Prefecturii.

Administrarea celei de-a treia doze a început marţi în toate cele cinci centre de vaccinare din judeţ, care vor fi deschise zilnic săptămâna aceasta, după un program prestabilit, ce va fi adaptat pe viitor în funcţie de solicitări, potrivit agerpres.ro.

Astfel, în perioada 28 septembrie-3 noiembrie, Centrul de vaccinare aflat în incinta vechiului sediu al Direcţiei de Asistenţă Socială de pe strada Daliei din Sfântu Gheorghe va funcţiona zilnic între orele 8-20, Centrul de vaccinare aflat în Căminul Cultural Brădet-Întorsura Buzăului va fi deschis zilnic între orele 11-17, iar Centrul de Vaccinare din oraşul Covasna, zilnic între orele 15- 21.

Totodată, Centrul de vaccinare din oraşul Baraolt şi cel aflat în Sala Polivalentă din municipiul Târgu Secuiesc vor avea activitate zilnic între orele 8-14.

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Covasna a declarat că pentru doza a treia se pot prezenta persoanele care au făcut primele două doze în urmă cu şase luni.

Potrivit sursei citate, de la începutul campaniei de vaccinare, în centrele din judeţ au fost administrate 77.939 de doze, dintre care 33.644 în rapel, iar în cabinetele medicilor de familie au fost efectuate 5.849 vaccinări cu doze unice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.