Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 22 de hectare de păşune şi lizieră au fost incendiate; pompierii au acţionat timp de patru ore

foto amator
incendiu vegetatie

Pompierii timişeni au acţionat, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de păşune şi lizieră de pădure izbucnit la Crivina de Sus, care s-a manifestat pe 22 de hectare, potrivit Agerpres.

La acţiunea de stingere şi lichidare a focarelor, care a durat peste patru ore, au participat pompierii făgeţeni, alături de cei din Detaşamentul 1 Timişoara şi ai Staţiei Buziaş, în colaborare cu pădurari de la Ocolul Silvic Privat Stejarul, precum şi voluntari ai comunei Pietroasa, arată o informare de presă a ISU Timiş remisă joi.

Între localităţile Crivina de Sus şi Poieni a fost organizat punctul de comandă, iar patru autospeciale de stingere au fost mobilizate pentru a face faţă situaţiei de urgenţă.

În cursul zilei de miercuri, pompierii timişeni au acţionat pentru stingerea şi lichidarea altor 17 incendii de vegetaţie uscată produse în tot judeţul.

ISU Timiş atrage atenţia că incendiile de vegetaţie uscată reprezintă una dintre cele mai mari ameninţări pentru mediul înconjurător, dar şi pentru comunitate, deoarece pot produce pagube economice semnificative şi chiar pierderi de vieţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.