Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2,4 milioane de telespectatori au urmărit luni seară, la Pro TV, a şasea ediţie din noul sezon al emisiunii 'Românii au talent'

romanii au talent

Mai mult de 2,4 milioane de telespectatori au urmărit luni seară, la Pro TV, a şasea ediţie din noul sezon al emisiunii „Românii au talent”, potrivit unui comunicat remis News.ro.

GIM, Ghintan Ion Mihai, este al patrulea concurent care a reuşit să obţină butonul auriu şi calificarea direct în semifinale. Florin Călinescu, membru al juriului, a decis asta.

Şi vineri şi luni, „Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11,7 puncte de rating şi 32,4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 5,2 puncte de rating şi 14,4% share.

Luni seară, peste 2,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea. În minutul de maximă audienţă, de la 21:42, au fost înregistraţi aproximativ 3 milioane de telespectatori.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 de „Da” sunt: Florian Geanovu, Duo Fătu, Yustin Boroş, Yannis Boroş, Dinamic, MAGITOT, Andrei Ioniţă şi Oskar Mauricio.

O nouă ediţie a emisiunii va fi difuzată vineri, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.