Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 25.900 de verificări în aplicaţia eDAC, în ultimele 24 de ore

cvlpress.ro
interne politist

Peste 25.900 de verificări au fost efectuate, în ultimele 24 de ore, în aplicaţia eDAC, a informat duminică Ministerul Afacerilor Externe.

"În ultimele 24 de ore, în aplicaţia eDAC au fost efectuate 25.960 de verificări, fiind returnate 16 alerte, dintre care două referitoare la persoane dispărute, două la persoane căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi trei referitoare la obiecte căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale", precizează MAI, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, în ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au efectuat formalităţile de control pentru 119.587 de persoane, care au intrat în ţara noastră, dintre care 7.359 de cetăţeni ucraineni.

Începând cu data de 31 martie 2024, poliţiştii de frontieră din cadrul aeroporturilor şi porturilor maritime nu mai efectuează controlul de frontieră pentru persoanele care călătoresc spre şi dinspre state din spaţiul Schengen, sens în care nu există o evidenţă a acestor pasageri, arată MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.