Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 28.000 de locuri de vaccinare, ocupate în Harghita până pe 25 martie

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Peste 28.000 de locuri de vaccinare sunt ocupate în Harghita, până pe 25 martie, atât pentru prima doză cât şi pentru rapel, fiind disponibile, în prezent, aproximativ 3.700 de locuri de vaccinare, arată informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Adrian Pănescu.

"În perioada 18 ianuarie-25 martie, cât e deschisă platforma naţională de programare pentru vaccinare în etapa a II-a, au fost create pentru cele şase centre din judeţul Harghita funcţionale la această dată 32.160 locuri, în total, care cuprind şi rapelurile pentru o anumită perioadă de timp. Până la această dată mai sunt libere 3.765 locuri, ocupându-se 28.395 locuri", a declarat Adrian Pănescu, pentru AGERPRES.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

Potrivit sursei citate, activitatea de vaccinare decurge normal, cei care s-au programat se prezintă la administrarea vaccinului şi nu există doze irosite.

Până în prezent, în etapa a doua de vaccinare, s-au imunizat 3.840 de persoane, mai arată datele furnizate de Instituţia Prefectului.

În cursul zilei de luni, autorităţile medicale din Harghita a preluat de la Spitalul Militar din Braşov 3.102 doze de vaccin, care vor fi folosite în perioada 25-29 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.