Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 29 de tone de deşeuri din sticlă şi plastic, oprite la PTF Giurgiu

politiadefrontiera.ro
deseuri
"Aseară, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, două mijloace de transport conduse de doi cetăţeni români, cu vârste de 39, respectiv 65 de ani. Şoferii transportau, conform documentelor prezentate, deşeuri din sticlă, încărcate din Grecia şi deşeuri din plastic, încărcate din Turcia, ambele transporturi erau destinate unor societăţi din ţara noastră. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestor transporturi, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu. Astfel, în cadrul verificărilor, autorităţile au stabilit faptul că în primul mijlocul de transport se afla cantitatea de zece mii de kilograme deşeuri din sticlă, iar în al doilea se afla cantitatea de 19.960 kilograme deşeuri din plastic", se arată uni într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

În urma verificării documentelor de transfer, autorităţile au constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare.

În consecinţă, autorităţile competente nu au permis accesul mijloacelor de transport pe teritoriul României, deşeurile fiind returnate societăţilor expeditoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.