Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 30 de migranţi au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră arădeni încercând să iasă ilegal din ţară ascunşi în camioane

Peste 30 de migranţi au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră arădeni încercând să iasă ilegal din ţară ascunşi în camioane sau mergând pe câmp pe jos, la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit Agerpres.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, într-un camion condus de un turc ce transporta piese auto în Franţa, au fost găsiţi cinci afgani, dintre care trei minori cu vârste cuprinse între 5 şi 17 ani. Toţi sunt solicitanţi de azil în România, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Şi în PTF Vărşand, autorităţile au descoperit într-un camion, condus de un român care transporta piese auto în Germania, 14 turci cu vârste cuprinse între 17 şi 32 ani.

În zona Nădlac, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, poliţiştii au observat că trei persoane se deplasau pe jos. Acestea au fost conduse la sediul PTF Nădlac pentru verificări, stabilindu-se că sunt din Libia şi având vârste între 17 şi 22 de ani.

De asemenea, în apropiere de PTF Nădlac II şi PTF Curtici, poliţiştii de frontieră au prins 11 străini care se deplasau pe jos cu intenţia de a trece frontiera ilegal în Ungaria. În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia sunt din Afganistan, India, Pakistan şi Palestina, având vârste cuprinse între 15 şi 37 de ani.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.