Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 30 de oameni evacuați și un rănit în urma unui incendiu într-un bloc turn din Arad

dcnews.ro
isu smurd 112

Peste 30 de persoane au fost evaccuate sâmbătă seara din locuințe din cauza unui incendiu care a izbucnit la etajul 5 al unui bloc turn din Arad. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 72 de ani, a fost găsit cu arsuri la mâini și față, fiind dus la spital.

Potrivit ISU Arad, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje din Arad, potrivit mediafax.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, la nivelul unei saltele, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, cu degajări mari de fum.

„În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, transmite ISU Arad.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii arădeni au acționat pentru protecția persoanelor din apartamentele învecinate și ventilarea casei scării.

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat în siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompieri, iar la ora transmiterii știrii se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.