Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 300 de amenzi date la Argeş pentru nerespectarea ordonanţei militare - Un tânăr a fost plasat în carantină

amenda

Poliţiştii argeşeni au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 300 de sancţiuni pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie, iar un tânăr a fost amendat şi plasat în carantină pentru că nu a respectat măsurile de izolare, a anunţat, sâmbătă, Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

La nivelul judeţului Argeş au fost verificate 2.752 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

"A fost aplicată o sancţiune unui tânăr de 20 de ani, din comuna Ţiţeşti, pentru că nu a respectat măsurile de izolare. Acesta fost plasat în carantină şi amendat cu 5.000 de lei. Nu au fost întocmite dosare penale noi", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Citeşte şi: Precizări de la Primăria Capitalei - Ce riscă bucureștenii surprinși în parcuri

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au aplicat 303 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 539.650 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

"Poliţia Locală Piteşti, cu sprijinul Comitetului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, a identificat şi a condus mai multe persoane fără adăpost, depistate pe raza municipiului, la Centrul 'Speranţa', administrat de către Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti. Acţiunile de acest gen vor continua în perioada următoare", se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.