Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de cadre militare din cadrul ISU Cluj au donat sânge

medichub.ro
donator de sange

Peste 50 de cadre militare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au donat sânge, marţi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Donatorului de Sânge.

"Pompierii clujeni au participat la Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge. Peste 50 de cadre militare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Avram Iancu' al judeţului Cluj au donat astăzi sânge, cu ocazia Zilei Internaţionale a Donatorului de Sânge. Acest moment este marcat anual pe data de 14 iunie, iar unitatea noastră s-a alăturat campaniei ce are loc la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Astfel, pompierii s-au prezentat încă de la ora 9,00 şi au făcut echipă cu poliţişti şi jandarmi, pentru a oferi un sprijin atât de necesar. Salvarea de vieţi guvernează activitatea noastră, aşa că înţelegem nevoia permanentă de sânge. Drept dovadă, personalul operativ, alături de structurile suport ale inspectoratului s-au prezentat cu toată deschiderea la sediul situat pe strada Nicolae Bălcescu", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de ISU Cluj.

Lucrătorii ISU Cluj se angajează să doneze în continuare sânge, potrivit Agerpres.ro.

"Marţi dimineaţa au participat pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca, însă în zilele următoare vor fi prezente la Centrul de Transfuzii Sanguine toate subunităţile ISU Cluj. Asta deoarece în spitale se duce o luptă continuă pentru sânge şi orice sprijin contează. Tocmai de aceea, vom sprijini în permanenţă asemenea iniţiative şi îndemnăm toate persoanele care îndeplinesc condiţiile necesare să meargă la donare. Oricine poate fi un erou! Campania aparţine Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Cluj, fiind realizată alături de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, Consiliul Judeţean, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Alexandru Vaida Voevod", respectiv Poliţia Locală Cluj-Napoca", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.