Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de cetăţeni ucraineni refugiaţi vor participa la campania de ecologizare 'Curăţăm România'

selecteazadeseurile.ro
ecologizare

Peste 50 de cetăţeni ucraineni, refugiaţi din calea războiului şi cazaţi la Braşov, şi-au anunţat participarea la acţiunile de ecologizare care au loc în cadrul campaniei naţionale "Curăţăm România", care se desfăşoară la nivel naţional. Aceştia participă la a doua etapă a campaniei, prima etapă desfăşurându-se în 16 aprilie, conform news.ro.

La Braşov, în 30 aprilie va avea loc a doua etapă a campaniei de ecologizare în cadrul acţiunii "Curăţăm România”, lansate la nivel naţional de Ministerul Mediului. Sâmbătă, începând cu ora 10:00, va fi curăţată zona "La Iepure" din municipiu.
În această etapă, peste 50 de refugiaţi ucraineni care beneficiază de sprijinul Centrului Comunitar "Braşov pentru Ucraina" şi, implicit, şi de sprijinul Centrului de Integrare pentru Migranţi Braşov şi-au exprimat dorinţa de a participa la acţiunea de ecologizare, pentru a le mulţumi braşovenilor pentru sprijinul acordat, informează Primăria Braşov printr-un comunicat dat publicităţii miercuri.
"În săptămânile precedente, din cadrul comunităţii de refugiaţi ucraineni a apărut dorinţa de a participa la o acţiune de ecologizare, ca modalitate de mulţumire pentru ajutorul acordat de braşoveni. Aşadar, dorim să ne alăturăm eforturile şi să folosim acest pretext ca punct de interacţiune între comunitatea de migranţi şi braşoveni“, a declarat Cosmin Haraga, responsabil comunicare pentru Migrant Integration Center Braşov, conform comunicatului autorităţilor locale.
Prima etapă a acţiunii de ecologizare la Braşov a avut loc în 16 aprilie, când elevi de o şcoală din localitate, alături de angajaţi ai mai multor instituţii publice şi salariaţi ai operatorului de salubritate din Braşov, au adunat 95 de saci de deşeuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.