Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 500 de copii din zonele rurale au primit daruri în cadrul unui proiect organizat de o asociație aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei

Evomag
cadou de craciun

Peste cinci sute de copii din mediile rurale ale județelor Dolj și Gorj au primit daruri în cadrul proiectului „Să le dăruim Crăciunul”, organizat de Asociația Vasiliada aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.

Proiectul a avut loc pe o perioadă de două săptămâni. În acest interval de timp, copiii cu situații precare au fost încurajați să-i scrie lui Moș Crăciun, fiind asigurați că vor primi darurile dorite, conform basilica.ro.

Sutele de scrisori primite de Asociația Vasiliada pentru Moș Crăciun au fost mai apoi redirecționate către credincioșii dispuși să ajute, întrucât campania și-a propus să dezvolte sentimentul de responsabilitate socială și să transmită un mesaj de sensibilizare către comunitatea locală, încurajând-o să facă fapte bune.

„Campania Să le dăruim Crăciunul este o campanie inițiată de Asociaţia Vasiliada din dragoste faţă de copiii care au nevoie de o bucurie şi a făcut ca peste 500 de copii să se bucure, aflând că scrisorile lor către Moş Crăciun au ajuns pe mâini bune, care au pregătit cadourile”, a subliniat Pr. Adrian Stănulică, Preşedintele Asociaţiei Vasiliada.

În ultimul an, prin intermediul proiectelor social-filantropice, Asociația Vasiliada a ajutat peste 1.000 de copii aflați în situații dificile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.