Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 600 de litri de dezinfectant şi mii de ambalaje neutilizate au fost confiscate în Focşani

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus dezinfectant

Peste 600 de litri de dezinfectant şi câteva mii de ambalaje neutilizate au fost confiscate de poliţiştii vrânceni, vineri, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din Focşani, care avea ca obiect de activitate comercializarea şi fabricarea de produse chimice, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Astăzi, 27 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea au efectuat împreună cu Garda de Mediu Vrancea şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea verificări la un punct de lucru de producere, dar şi în alte patru puncte de desfacere care aparţin unei societăţi comerciale din Focşani, cu obiect de activitate comerţ şi fabricare de produse chimice. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat 629 de bidoane a câte un litru cu dezinfectant (hipoclorit de sodiu concentraţie < 5%) şi 3.618 ambalaje de un litru neutilizate, fără documente de provenienţă", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta trece la atac: Ce face Guvernul PNL Orban acum când spitalele nu au bani?

Potrivit Poliţiei, s-a dispus confiscarea bunurilor identificate, în valoare totală de 2.142 lei şi au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 21.500 de lei.

IPJ Vrancea va intensifica în această perioadă activităţile de prevenire, descoperire şi de combatere a ilegalităţilor economice specifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.