Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 650 de pasageri au fost afectați de incidentul din Aeroportul Internațional Sibiu

www,economica.net
Aeroportul Sibiu

Un număr de 650 de pasageri care ar fi trebuit să zboare cu cinci curse au fost afectați, joi, de incidentul din Aeroportul Internațional Sibiu (AIS), aceștia fiind evacuați din cauza unui miros înțepător ce s-a stabilit că avea ca sursă un spray lacromogen. În prezent, activitatea s-a reluat în AIS, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Alexandra Păcurar, se estimează că 650 de pasageri au fost afectați de incidentul din incinta AIS.

„Situația a revenit la normal pe Aeroport. Ca urmare a acestui incident, cinci curse vor decola cu întârziere. Estimăm că au fost afectați un număr de 650 de pasageri”, a spus Păcurar.

Pasagerii ar fi trebuit să zboare cu cursele de Basel, Antalya, Munchen – două avioane și Londra.

Reprezentanții ISU Sibiu au fost solictați să intervină pentru a identifica substanța necunoscută emanată, aceștia găsind un spray lacrimogen.

Citește și: Securitatea Aeroportului Sibiu a identificat sursa mirosului din cauza căruia a fost EVACUAT terminalul: Era un produs INTERZIS

„ISU Sibiu a fost solicitat să intervină la Aeroportul Sibiu pentru identificarea unei substanțe necunoscute, emanate în aeroport. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat echipaje de pompieri cu autospeciale de intervenție și ambulanțe SMURD. Echipa CBRN a ISU Sibiu a acționat imediat pentru prelevarea probelor de aer, în vederea identificării substanței. A fost găsit un spray cu substanță care provoca iritații, presiune la nivelul căilor respiratorii și a ochilor”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum a ajuns acel spray în incinta Aeroportului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.