Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 76.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate în centrele amenajate de Primăria municipiului Galaţi

smartradio.ro
vaccin femeie

Un număr de 76.806 de doze de vaccin au fost administrate până pe 14 iunie în centrele de vaccinare amenajate de către Primăria municipiului Galaţi, informează, miercuri, Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, la Sala Sporturilor s-au administrat 22.094 de vaccinuri Pfizer, la Pationarul "Dunărea" - 26.422 de doze Pfizer, la Baza Siderurgistul - 12.719 de doze Astra Zeneca şi 2.211 de doze Janssen - Johnson&Johnson, iar la Centrul Drive-Thru - 12.970 de doze Pfizer şi 390 de doze Janssen - Johnson&Johnson, potrivit agerpres.ro.

Centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Shopping City Galaţi va funcţiona în continuare, până pe 8 iulie, zilnic între orele 8.00 şi 20.00, iar cei care doresc se pot vaccina fără programare.

Primăria municipiului Galaţi a asigurat amenajarea şi dotările necesare pentru buna funcţionare a celor patru centre de vaccinare.

Până în prezent, numărul total de doze de vaccin administrate, începând cu data de 4 ianuarie 2021, la nivel judeţean este de 184.648. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 85.629. Alte 8.640 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2.

Totodată, 4.750 de persoane au fost imunizate cu vaccin Janssen, doză unică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.