Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 8.500 de persoane din Vrancea s-au vaccinat împotriva COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccin

Peste 8.500 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, în judeţul Vrancea, de la începutul campaniei de vaccinare şi până în prezent iar alte aproape 1.500 de persoane au făcut şi rapelul, a informat, luni, Prefectura, potrivit Agerpres.

"În perioada 4 - 31 ianuarie 2021, s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu prima doză un număr de 8.598 de persoane. Începând de pe 25 ianuarie şi până la finele lunii, au făcut rapelul 1.474 de persoane", a precizat Prefectura Vrancea.

Cele mai multe persoane s-au imunizat la centrul de vaccinare deschis la Casa Armatei din Focşani, unde numai în ultimele trei zile s-au vaccinat 774 persoane, dintre care 318 cu prima doză şi alte 456 cu cea de-a doua doză.

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Judeţul Vrancea continuă să aibă cea mai mică rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivel naţional, cu numai 0,47 de persoane la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost depistate cu COVID-19 cinci persoane, dar, potrivit raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, în perioada menţionată au fost testate Real-Time PCR numai 43 de persoane. În total, DSP Vrancea a efectuat până în prezent 40.655 de teste, fiind depistate pozitiv 7.764 de persoane.

Luni, în judeţ se aflau în carantină la domiciliu 604 persoane iar alte 138 erau în izolare la domiciliu, în timp ce în spital se află internaţi 43 de pacienţi cu COVID-19, dintre care opt la ATI, şase la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani şi doi la Spitalul Municipal Adjud.

Numărul vrâncenilor care s-au vindecat de COVID-19 a ajuns la 7.122 şi al persoanelor decedate, la 319.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.